Rohelistes toonides kevad-sügismüts


Täna sain valmis teise mütsi ja see läks pojale. Kuna tema lemmik värviks on roheline, siis tema müts otseloomulikult tuli rohelistes toonides :) Naljakal kombel sain seda ikka mitmeid kordi üles harutatud (õnneks küll mitte täitsa algusesse, et otsast peale oleks pidanud alustama :D ) ja uuesti tehtud ja siis jälle üles harutatud ja JÄLLE uuesti tehtud aga lõpuks ta muude tegemiste kõrvalt valmis sain! Lapsele meeldib - meeldis juba siis, kui vahepealseid pähe proovimisi tegin, et kas istub ja kuidas istub jne. Iga kord poolikut mütsi hakatist pähe pannes teatas, et tal on kananahk seljas, ma siis imestasin esimene kord, et kas tal on siis külm või miskit? Aga ei, lapselt jooksid hoopis mõnujudinad üle selja, mis kananaha effekti tekitas :D Mul pole vist mitte ühe mütsida veel sellist nalja olnud, kus poeg oleks teatanud, et tal mõnujudinad seljas on, mütsi pähe proovimisest. Ta lausa ootas, millal ma jälle mütsiga tulin, et seda pähe panna :D Muidu on ikka nina krimpsus olnud, et "aaahhhh, jälle sa tuled selle mütsiga, noo palju võib?!" :D aga sellega ei mingit probleemi, võisin seda talle pähe sätitada nii palju kui tahtsin ja ei mingit viginat :P Ühesõnaga, talle meeldib see müts! :)
Esimesed pildid taas oma kolesilmse juuksurinuku peal tubastes tingimustes....

            

... ja mõni pilt siis ka lapse peas, välistes tingimustes. Nagu näha, siis müts lõi kelmika oleku, nii, et normaalseid pilte oli raske teha, ilma et ta itsitaks pidevalt :D Aga nii ongi lõbusam endal ka pilte vaadata :)
      

Eile saabusid tellitud lõngad kohale ja järgmisena tuleb ette võtta neist lõngadest mõlemale lapsele uute sallide kudumine. Loodan, et see lõnga valik õigustab end ja see ei hakka lastel vastu kaela olles sügelema.... 

   

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kirjuta siia oma tekst :)