Kirev talvemüts


Nüüd tuleb siis lubatud ja fb fännilehel maha hõigatud sissekanne :)
Sain öösel valmis selle mütsiga - vähemalt enda arust sel hetkel.... Täna hommikul mütsi vaadates mõtlesin viivu ja leidsin, et üks nokk võiks ju ka olla mütsil ees. Varjamaks talvise madala päikese eest ja vb ka natuke näkku tuiskava lume eest (?), noo juhul kui seda viimast ikka tuleb :D (usutavasti ikka natuke peaks tulema, ega tali pole kunagi taeva jäänud :) ). Mõeldud, tehtud! Müts saigi endale ilusa kena särava nokatsi ette :)
Tahtsin küll lapsega pilte teha mütsist aga noo teadagi neid lapsi oma tujudega. Täna siis oli selline päev, kus tuli võtta oma Michael Jackson'i ninaga soengu nukk mütsi modelliks :D

            
Lõpptulemusega olen täitsa rahul ja neiu ise ka :) Kuigi mütsi tegemise alguses ei tahtnud asi kuidagi sujuda ja kippus koguaeg rappa jooksma, et kuidas asja teostada võiks, siis selle edasi arenedes, sain mõned vahvad nipid edasiseks heegeldusteks ja õppisin ka paeltikandis roosi tegemise ära :) 

Nüüd saab edasi tegelda oma poolikute, kui ka uute asjadega (pean kohe mõtlema, et mis see järgmine töö saab siis olema mul, mis ette saab võetud :D )

2 kommentaari:

  1. No täitsa vahva müts on. Rooside ilu vähemalt pildi peal ei taha välja paista, sest alus on kirju. Aga kuna nüüd rooside tegemine selge, näeb loodetavasti roose varsti ka ühtlase tausta peal.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, sai tõesti kirju tausta peale tehtud. Oleks võinud täitsa oodata selle tegemisega ja hiljem noka peale hoopis selle tikkida :D Noo aga kus ma öösel teadsin, et sellele mütsile veel nokk ka ette tuleb :D Teine asi on seegi, et mul on kasutusel nii mütsil kui roosidel neoon värvid ja nad hakkavad üksteist pildipeal "ära sööma" ja tagatipuks on veel fuksiapunane roosi puhul kasutusel, mis ei taha pildi peal eriti sõbralikult end näidata nagu teisedki punased värvid, et pildil kaotavad millegi pärast punaste toonide struktuuri ära :S :D
      Kindlasti tuleb mingiaeg paeltikandis veel kaunistamist, näpud juba sügelevad :P

      Kustuta

Kirjuta siia oma tekst :)